Skybar i Göteborg

Välkommen upp till Heaven 23

Välkommen upp till Heaven 23

Vi är övertygade om att ett extraordinärt hantverk kräver extraordinär kunskap, inte minst när det kommer till cocktails. Därför är syrlig ängssyra, blommig litchi och fänkålsdoftande akvavit bara några av alla smaksensationer du kan förvänta dig i skybaren – oavsett om du väljer en av våra signaturdrinkar eller hellre lutar dig över bardisken och säger ”överraska mig!”.

Se vår cocktailmeny

Göteborgs bästa skybar?

Oavsett om det är ditt första besök i Göteborg eller om Göteborgs restaurangliv är ditt andra hem så är det en upplevelse att ta vår hiss upp till våning 23 med en milsvid utsikt över staden.

Njut av cocktails, vin, bubbel och allt annat som man behöver för en trevlig kväll. Välkomnas in i en festlig och avslappnad stämning som passar lika bra vid en aw, catch up med kompisen eller för en dejt. Många av våra gäster passar på att besöka oss innan ett evenemang på Rondo, Ullevi eller Scandinavium.

Snacks till drinken

Passa även på att beställa något från vår snacksmeny att komplettera drinken med. För den som är extra hungrig har vi en meny fylld med allt som säsongen har att erbjuda, rätterna serveras både i restaurangen och i baren från 17:00.