Veckans lunch

Veckans lunch, 22-26 april

Serveras måndag-fredag fram till 14.00.

175:-

Rostad spetskål
Brynt smör – Hasselnötter – Wrångebäcksost
0,54 kg CO₂e*
eller
Dagens fångst
Skaldjurssås – Pak choi – Minimorötter
0,66 kg CO₂e*
eller
Grillad kyckling
Rödvinssky – Färsklök – Rostad potatis
0,86 kg CO₂e*

Helglunch

Fråga personalen vad som serveras.
Serveras lördag och söndag fram till 15.00. 

*****

Lunch-à la carte

Serveras fram till klockan 17.00

Snacks

Chips deluxe – Löjrom – Syrad grädde 135:-
1,31 kg CO₂e*

Rotfruktschips – Tryffelkräm 85:-
0,36 kg CO₂e*

Popcorn – Parmesan – Tryffel 65:-
0,13 kg CO₂e*

Chips 35:-
0,14 kg CO₂e*

Rökta mandlar 55:-
0,13 kg CO₂e*

Heaven 23’s set menu

Smörkokt vit sparris – Beurre blanc – Stenbitsrom – Tagetes
0,44 kg CO₂e*

Stekt torskrygg – Musselsås – Majrova – Hjärtmusslor
1,47 kg CO₂e*

Rabarbersorbet – Vit choklad – Maräng
0,37 kg CO₂e*

Meny 595:-
Vinpaket 450:-
Önskas i stället grillad ryggbiff? +105:-

Förrätter

Smörkokt vit sparris – Beurre blanc – Stenbitsrom – Tagetes
0,44 kg CO₂e*
185:-

Friterad rösti – Comté – Tryffel – Silverlök
0,45 kg CO₂e*
175:-

Charkuterier & ostar – Cornichoner – Oliver – Marmelad
0,72 kg CO₂e*
195:-/275:-

Friterad rösti – Comté – Truffles – Lardo
0,46 kg CO₂e*
185:-

Råbiff – Dijonnaise – Rödbetor – Timjan
2,39 kg CO₂e*
195:-

Huvudrätter

Grillad grön sparris – Rostad tomatbuljong – Ramslök – Majrova
0,70 kg CO₂e*
285:-

King Size – Räkor – Rågbröd – Ägg – Majonnäs – Sallad
2,63 kg CO₂e*
265:-
Tillval av löjrom: +89:-

Stekt torskrygg – Musselsås – Majrova – Hjärtmussla
1,47 kg CO₂e*
365:-

Grillad ryggbiff – Portvinssås – Broccolini – Roscofflök
8,74 kg CO₂e*
425:-

Komplettera med friterad potatis med parmesan eller vår grönsallad med parmesan och olivolja 45

Dessert

Rabarbersorbet – Vit choklad – Maräng
0,37 kg CO₂e*
135:-

Crème Brûlée
0,58 kg CO₂e*
115:-

Praliner
0,04 kg CO₂e*
40:-/st
95:- för 3 st

*****

*Climate impact
We calculate the carbon footprint of our menus based on climate impact to enable sustainable choices and to do our bit to reduce the climate impact of food.
In order to achieve the UN’s climate goals for 2030, each person should have a carbon footprint of, on average, 0.5 CO2e per meal or 11 CO2e per week.