Veckans lunch

Lunch 8-12 december

Serveras måndag-fredag fram till 14.00.

Grillad spetskål 175:-
Brynt smör – Hasselnötter – Wrångebäcksost
0,58 kg CO₂e*

Dagens fångst 175:-
Musselsås – Blåmusslor – Ärtor
1,87 kg CO₂e*

Grillad pluma 175:-
Dragonsky – Kålrot – Spetskål
2,12 kg CO₂e*

*****

Lunch-à la carte

Serveras fram till klockan 17.00

Snacks

Chips deluxe – Löjrom – Syrad grädde 135:-
0,24 kg CO₂e*

Bläckfiskringar – Svart vitlöksdipp 75:-
0,32 kg CO₂e*

Kroketter – Dipp – Frisésallad 75:-
0,22 kg CO₂e*

Kalvbrässvårrulle – Dipp 135:-
0,83 kg CO₂e*

Popcorn – Parmesan – Tryffel 65:-

Rökta mandlar 55:-

Heaven 23’s set menu

Löjrom – Crème fraiche – Krabbelurer – Gräslök

Grillad hjort – Blåbärssky – Grönkål – Blodpudding

Kardemummaglass – Päron – Choklad

Meny 635:-
Vinpaket 450:-

Önskas istället bakad torsk? +40:-

Förrätter

Rödbetor – Getost – Pistagenötter – Danskt rågbröd
0,06 kg CO₂e*
165:-

Löjrom – Crème fraiche – Krabbelurer – Gräslök
2,59 kg CO₂e*
215:-

Råbiff – Ansjovismajonnäs – Steklök – Rösti
195:-

Charkuterier & ostar – Cornichoner – Oliver – Marmelad
0,72 kg CO₂e*
195:- / 275:-

Huvudrätter

Grillad rotselleri – Tryffelhollandaise – Endiv – Hasselnötter
285:-

King Size – Räkor – Rågbröd – Ägg – Majonnäs – Sallad
3,53 kg CO₂e*
Tillval av löjrom +89:-
265:-

Bakad torskrygg – Sjöborresås – Kålrabbi – Potatispuré
385:-

Grillad hjort – Blåbärssky – Grönkål – Blodpudding
365:-


Komplettera

Pommes frites – Parmesan – Persilja 45:-
0,18 kg CO₂e*

Grönsallad – Parmesan – Olivolja 45:-
0,29 kg CO₂e*

 

Dessert

Kardemummaglass – Päron – Choklad
135:-

Crème Brûlée
0,58 kg CO₂e*
115:-

Praliner
0,04 kg CO₂e*
40:-/st
95:-/3 st

Barnmeny

Förrätt

Toast Skagen
Räkor – Dill – Citron
0,24 kg CO₂e*
75:-

Ost & chark
Knäcke – Marmelad
0,72 kg CO₂e*
105:-

Huvudrätt

Kidz Size
Räkor – Rågbröd – Sallad – Ägg – Majonnäs
1,76 kg CO₂e*
145:-

Grillad rotselleri
Tryffelhollandaise – Endiv – Hasselnötter
165:-

Friterad torsk
Dansk remoulad – Ärtor – Pommes frites
165:-

Köttbullar
Potatispuré – Gräddsås – Lingon – Pressgurka
1,57 kg CO₂e*
135:-

Dessert

Kardemummaglass
Päron – Choklad
105:-

Crème brûlée
0,58 kg CO₂e*
115:-

*****

*Climate impact
We calculate the carbon footprint of our menus based on climate impact to enable sustainable choices and to do our bit to reduce the climate impact of food.
In order to achieve the UN’s climate goals for 2030, each person should have a carbon footprint of, on average, 0.5 CO2e per meal or 11 CO2e per week.