Veckans lunch

Sommarlunch

Serveras måndag-söndag fram till 15.00.
235:-

Grillad spetskål
Romescosås – Mandel – Tryffel
0,89 kg CO₂e*
eller
Dagens fångst
Sandefjordsås – Fänkål – Pak choi
0,62 kg CO₂e*
eller
Grillad kyckling
Dragonsky – Broccoli – Potatispuré
1,12 kg CO₂e*

*****

Lunch-à la carte

Serveras fram till klockan 17.00

Snacks

Bläckfiskringar – Svart vitlöksdipp 75:-
0,32 kg CO₂e*

Havskräftor – Vitlökssmör 135:-
0,46 kg CO₂e*

Chips deluxe – Löjrom – Syrad grädde 135:-
0,24 kg CO₂e*

Kroketter – Dipp – Frisésallad 75:-
0,22 kg CO₂e*

Kalvbrässvårrulle – Dipp 135:-
0,83 kg CO₂e*

Heaven 23’s set menu

Gazpacho – Spenat – Fetaost – Serrano
3,47 kg CO₂e*

Väj mellan
Grillad röding / Grillad kalv
Grillade grönsaker från Kyrkebacka gård – Kycklingvelouté
1,54 kg CO₂e*

Glass på röda bär – Grädde – Salt maräng
2,51 kg CO₂e*

Meny 625:-
Vinpaket 450:-

Önskas i stället grillad lammstek?

Förrätter

Gazpacho – Spenat – Fetaost – Dill
2,61 kg CO₂e*
155:-

Löjrom – Smörsås – Pocherat ägg – Pepparrot
4,25 kg CO₂e*
215:-

Gazpacho – Spenat – Fetaost – Serrano
3,47 kg CO₂e*
165:-

Charkuterier & ostar – Cornichoner – Oliver – Marmelad
0,72 kg CO₂e*
195:- / 275:-

Råbiff – Dragonmajonnäs – Spetskål – Silverlök
4,59 kg CO₂e*
195:-

Huvudrätter

Grillad spetskål – Romescosås – Mandel – Tryffel
2,45 kg CO₂e*
285:-

King Size – Räkor – Rågbröd – Ägg – Majonnäs – Sallad
3,53 kg CO₂e*
Tillval av löjrom +89:-
265:-

Bakad torskrygg – Flädersmörsås – Kantareller – Spritärtor
3,73 kg CO₂e*
385:-

Väj mellan
Grillad röding / Grillad kalv
Grillade grönsaker från Kyrkebacka gård – Kycklingvelouté
1,54 kg CO₂e*
345:-

Glacerad fläsksida – Hoisinsås – Kimchi – Zucchini
3,24 kg CO₂e*
335:-

Komplettera

Pommes frites – Parmesan – Persilja 45:-
0,18 kg CO₂e*

Grönsallad – Parmesan – Olivolja 45:-
0,29 kg CO₂e*

Dessert

Glass på röda bär – Grädde – Salt maräng
2,51 kg CO₂e*
135:-

Honungsmelonsorbét – Mazarin – Vit choklad
135:-

Crème Brûlée
0,58 kg CO₂e*
115:-

Praliner
0,04 kg CO₂e*
40:-/st
95:-/3 st

*****

*Climate impact
We calculate the carbon footprint of our menus based on climate impact to enable sustainable choices and to do our bit to reduce the climate impact of food.
In order to achieve the UN’s climate goals for 2030, each person should have a carbon footprint of, on average, 0.5 CO2e per meal or 11 CO2e per week.