Veckans lunch

Lunch 12-16 maj

Serveras måndag-fredag fram till 14.00.
175:-

Risotto
Spetskål – Parmesan – Oliver
1,19 kg CO₂e*
eller
Dagens fångst
Skaldjurssås – Vitlök – Räkor
0,66 kg CO₂e*
eller
Grillad fläskkarré
Rostad vitlökssky – Spetskål – Tomat
0,83 kg CO₂e*

*****

Helglunch

Fråga personalen vad som serveras.
Serveras lördag och söndag fram till 15.00.
235:-

*****

Lunch-à la carte

Serveras fram till klockan 17.00

Snacks

Chips deluxe – Löjrom – Syrad grädde 135:-
0,24 kg CO₂e*

Bläckfiskringar – Svart vitlöksdip 75:-
0,32 kg CO₂e*

Kroketter – Dipp – Frissésallad 75:-
0,22 kg CO₂e*

Kalvbrässvårrulle – Dipp 135:-
0,83 kg CO₂e*

Popcorn – Parmesan – Tryffel 65:-
0,13 kg CO₂e*

Rökta mandlar 55:-
0,13 kg CO₂e*

Heaven 23’s set menu

Hummer – Frisésallad – Mandel – Kålrabbi
0,32 kg CO₂e*

Bakad torskrygg – Ramslöksvelouté – Vit sparris – Mangold
0,91 kg CO₂e*

Rabarbersorbet – Citron – Mandel
0,13 kg CO₂e*

Meny 635:-
Vinpaket 450:-

Önskas i stället grillad lammstek?

Förrätter

Vit sparris – Krondillshollandaise – Hasselnötter – Dill
0,57 kg CO₂e*
175:-

Löjrom – Brioche – Smetana – Rödlök
0,38 kg CO₂e*
215:-

Hummer – Frisésallad – Mandel – Kålrabbi
0,32 kg CO₂e*
185:-

Charkuterier & ostar – Cornichoner – Oliver – Marmelad
0,72 kg CO₂e*
195:- / 275:-

Råbiff – Ponzu – Jalapeño – Enokisvamp
2,36 kg CO₂e*
195:-

Huvudrätter

Grillad broccoli – Pistagevinägrett – Grön sparris – Jalapeño
0,23 kg CO₂e*
285:-

King Size – Räkor – Rågbröd – Ägg – Majonnäs – Sallad
2,63 kg CO₂e*
265:-
Tillval av löjrom: +89:-

Bakad torskrygg – Ramslöksvelouté – Vit sparris – Mangold
0,91 kg CO₂e*
385:-

Grillad lammstek – Rostad vitlökssky – Grön sparris – Pistage
4,86 kg CO₂e*
385:-

Komplettera med friterad potatis med parmesan eller vår grönsallad med parmesan och olivolja 45

Dessert

Rabarbersorbet – Citron – Mandel
0,13 kg CO₂e*
135:-

Crème Brûlée
0,58 kg CO₂e*
115:-

Praliner
0,04 kg CO₂e*
40:-/st
95:- för 3 st

*****

*Climate impact
We calculate the carbon footprint of our menus based on climate impact to enable sustainable choices and to do our bit to reduce the climate impact of food.
In order to achieve the UN’s climate goals for 2030, each person should have a carbon footprint of, on average, 0.5 CO2e per meal or 11 CO2e per week.