Veckans lunch

Lunch 27-31 oktober

Serveras måndag-fredag fram till 14.00.

Saltbakad rödbeta 175:-
Rödbetsvinägrett – Spetskål – Fetaost
0,58 kg CO₂e*

Dagens fångst 175:-
Hollandaise – Champinjoner – Dill
1,25 kg CO₂e*

Grillad kyckling 175:-
Tomatsås – Broccoli – Rödlök
1,59 kg CO₂e*

*****

Lunch-à la carte

Serveras fram till klockan 17.00

Snacks

Chips deluxe – Löjrom – Syrad grädde 135:-
0,24 kg CO₂e*

Bläckfiskringar – Svart vitlöksdipp 75:-
0,32 kg CO₂e*

Kroketter – Dipp – Frisésallad 75:-
0,22 kg CO₂e*

Kalvbrässvårrulle – Dipp 135:-
0,83 kg CO₂e*

Popcorn – Parmesan – Tryffel 65:-

Rökta mandlar 55:-

Heaven 23’s set menu

Rödbetor – Getost – Pistagenötter – Danskt rågbröd
0,06 kg CO₂e*

Bakad torskrygg – Musselsås – Grönkål – Blomkål
0,54 kg CO₂e*

Majsglass – Brownie – Hasselnötter
0,39 kg CO₂e*

Meny 625:-
Vinpaket 450:-

Önskas istället grillad kalv?

Förrätter

Rödbetor – Getost – Pistagenötter – Danskt rågbröd
0,06 kg CO₂e*
165:-

Löjrom – Crème fraiche – Krabbelurer – Gräslök
2,59 kg CO₂e*
215:-

Råbiff – Limeemulsion – Potatismunk – Comté
2,47 kg CO₂e*
195:-

Charkuterier & ostar – Cornichoner – Oliver – Marmelad
0,72 kg CO₂e*
195:- / 275:-

Huvudrätter

Rostad blomkål – Svampvelouté – Kikärtor – Shiitake
0,54 kg CO₂e*
285:-

King Size – Räkor – Rågbröd – Ägg – Majonnäs – Sallad
3,53 kg CO₂e*
Tillval av löjrom +89:-
265:-

Bakad torskrygg – Musselsås – Grönkål – Blomkål
0,54 kg CO₂e*
385:-

Grillad kalv – Dragonsky –Rösti – Silverlök
6,93 kg CO₂e*
365:-


Komplettera

Pommes frites – Parmesan – Persilja 45:-
0,18 kg CO₂e*

Grönsallad – Parmesan – Olivolja 45:-
0,29 kg CO₂e*

Dessert

Majsglass – Brownie – Hasselnötter
0,39 kg CO₂e*
135:-

Crème Brûlée
0,58 kg CO₂e*
115:-

Praliner
0,04 kg CO₂e*
40:-/st
95:-/3 st

Barnmeny

Förrätt

Toast Skagen
Räkor – Dill – Citron
0,24 kg CO₂e*
75:-

Ost & chark
Knäcke – Marmelad
0,72 kg CO₂e*
105:-

Huvudrätt

Kidz Size
Räkor – Rågbröd – Sallad – Ägg – Majonnäs
1,76 kg CO₂e*
145:-

Rostad blomkål
Svampvelouté – Kikärtor – Shiitake
0,54 kg CO₂e*
165:-

Friterad torsk
Dansk remoulad – Ärtor – Rostad potatis
1,34 kg CO₂e*
165:-

Köttbullar
Potatispuré – Gräddsås – Lingon – Pressgurka
1,57 kg CO₂e*
135:-

Dessert

Majsglass
Brownie – Hasselnötter
0,39 kg CO₂e*
105:-

Crème brûlée
0,58 kg CO₂e*
115:-

*****

*Climate impact
We calculate the carbon footprint of our menus based on climate impact to enable sustainable choices and to do our bit to reduce the climate impact of food.
In order to achieve the UN’s climate goals for 2030, each person should have a carbon footprint of, on average, 0.5 CO2e per meal or 11 CO2e per week.