Veckans lunch 18-22 november
Serveras måndag-fredag fram till 14.00.
175:-
Rostad rotselleri
Rotsellerisås – Savojkål – Sojabönor
0,58 kg CO₂e*
eller
Dagens fångst
Morotssmörsås – Blomkål – Dill
0,89 kg CO₂e*
eller
Glaserad fläsksida
Hoininsås – Spetskål – Silverlök
0,97 kg CO₂e*
*****
Helglunch
Fråga personalen vad som serveras.
Serveras lördag och söndag fram till 15.00.
235:-
*****
Lunch-à la carte
Serveras fram till klockan 17.00
Snacks
Chips deluxe – Löjrom – Syrad grädde 135:-
0,24 kg CO₂e*
Bläckfiskringar – Svart vitlök75:-
0,32 kg CO₂e*
Kroketter – Dipp – Frissésallad 75:-
0,22 kg CO₂e*
Kycklingleverpastej – Cornichoner – Bröd 75:-
0,22 kg CO₂e*
Popcorn – Parmesan – Tryffel 65:-
0,13 kg CO₂e*
Rökta mandlar 55:-
0,13 kg CO₂e*
Heaven 23’s set menu
Palsternackssoppa – Pilgrimsmussla – Kastanj – Dill
0,43 kg CO₂e*
Bakad torskrygg – Vitvinssås – Spetskål – Shiitake
2,68 kg CO₂e*
Äppelterrine – Fänkålsglass – Hasselnötter
0,47 kg CO₂e*
Meny 635:-
Vinpaket 450:-
Önskas i stället grillad entrecote? +105:-
Förrätter
Palsternackssoppa – Shiitake – Kastanj – Dill
0,43 kg CO₂e*
165:-
Löjrom – Krabbelur – Gräddfil – Rödlök
0,19 kg CO₂e*
205:-
Palsternackssoppa – Pilgrimsmussla – Kastanj – Dill
0,53 kg CO₂e*
215:-
Charkuterier & ostar – Cornichoner – Oliver – Marmelad
0,72 kg CO₂e*
195:- / 275:-
Råbiff – Oxmärg – Jordärtskocka – Silverlök
2,4 kg CO₂e*
195:-
Huvudrätter
Rostad pumpa – Fermenterad morot – Spetskål – Pumpafrön
0,22 kg CO₂e*
285:-
King Size – Räkor – Rågbröd – Ägg – Majonnäs – Sallad
2,63 kg CO₂e*
265:-
Tillval av löjrom: +89:-
Bakad torskrygg – Vitvinssås – Spetskål – Shiitake
2,68 kg CO₂e*
385:-
Grillad entrecote – Grönpepparsås – Rösti – Rödkål
9,27 kg CO₂e*
445:-
Komplettera med friterad potatis med parmesan eller vår grönsallad med parmesan och olivolja 45
Dessert
Äppelterrine – Fennel ice cream – Hasselnötter
0,47 kg CO₂e*
135:-
Crème Brûlée
0,58 kg CO₂e*
115:-
Praliner
0,04 kg CO₂e*
40:-/st
95:- för 3 st
*****
*Climate impact
We calculate the carbon footprint of our menus based on climate impact to enable sustainable choices and to do our bit to reduce the climate impact of food.
In order to achieve the UN’s climate goals for 2030, each person should have a carbon footprint of, on average, 0.5 CO2e per meal or 11 CO2e per week.