Veckans lunch

Veckans lunch 18-22 november

Serveras måndag-fredag fram till 14.00.

175:-

Rostad rotselleri
Rotsellerisås – Savojkål – Sojabönor
0,58 kg CO₂e*
eller
Dagens fångst
Morotssmörsås – Blomkål – Dill
0,89 kg CO₂e*
eller
Glaserad fläsksida
Hoininsås – Spetskål – Silverlök
0,97 kg CO₂e*

*****

Helglunch

Fråga personalen vad som serveras.
Serveras lördag och söndag fram till 15.00.
235:-

*****

Lunch-à la carte

Serveras fram till klockan 17.00

Snacks

Chips deluxe – Löjrom – Syrad grädde 135:-
0,24 kg CO₂e*

Bläckfiskringar – Svart vitlök75:-
0,32 kg CO₂e*

Kroketter – Dipp – Frissésallad 75:-
0,22 kg CO₂e*

Kycklingleverpastej – Cornichoner – Bröd 75:-
0,22 kg CO₂e*

Popcorn – Parmesan – Tryffel 65:-
0,13 kg CO₂e*

Rökta mandlar 55:-
0,13 kg CO₂e*

Heaven 23’s set menu

Palsternackssoppa – Pilgrimsmussla – Kastanj – Dill
0,43 kg CO₂e*

Bakad torskrygg – Vitvinssås – Spetskål – Shiitake
2,68 kg CO₂e*

Äppelterrine – Fänkålsglass – Hasselnötter
0,47 kg CO₂e*

Meny 635:-
Vinpaket 450:-
Önskas i stället grillad entrecote? +105:-

Förrätter

Palsternackssoppa – Shiitake – Kastanj – Dill
0,43 kg CO₂e*
165:-

Löjrom – Krabbelur – Gräddfil – Rödlök
0,19 kg CO₂e*
205:-

Palsternackssoppa – Pilgrimsmussla – Kastanj – Dill
0,53 kg CO₂e*
215:-

Charkuterier & ostar – Cornichoner – Oliver – Marmelad
0,72 kg CO₂e*
195:- / 275:-

Råbiff – Oxmärg – Jordärtskocka – Silverlök
2,4 kg CO₂e*
195:-

Huvudrätter

Rostad pumpa – Fermenterad morot – Spetskål – Pumpafrön
0,22 kg CO₂e*
285:-

King Size – Räkor – Rågbröd – Ägg – Majonnäs – Sallad
2,63 kg CO₂e*
265:-
Tillval av löjrom: +89:-

Bakad torskrygg – Vitvinssås – Spetskål – Shiitake
2,68 kg CO₂e*
385:-

Grillad entrecote – Grönpepparsås – Rösti – Rödkål
9,27 kg CO₂e*
445:-

Komplettera med friterad potatis med parmesan eller vår grönsallad med parmesan och olivolja 45

Dessert

Äppelterrine – Fennel ice cream – Hasselnötter
0,47 kg CO₂e*
135:-

Crème Brûlée
0,58 kg CO₂e*
115:-

Praliner
0,04 kg CO₂e*
40:-/st
95:- för 3 st

*****

*Climate impact
We calculate the carbon footprint of our menus based on climate impact to enable sustainable choices and to do our bit to reduce the climate impact of food.
In order to achieve the UN’s climate goals for 2030, each person should have a carbon footprint of, on average, 0.5 CO2e per meal or 11 CO2e per week.