Lunch 19-25 februari

Serveras varje dag 12.00-15.00

Serveras varje dag 12.00-15.00

Veckans lunchmeny

Tre rätter 295

Förrätt

Friterad kalvbräss – Jordärtskockscrème – Tryffel – Päron

Huvudrätt

Variation på pumpa – Sojabrynt smör – Röda kidneybönor – Morot

eller

Kolgrillad långa – Smörad fiskbuljong – Nässlor – Hjärtmusslor

eller

Confiterat anklår – Sherryvierge – Svamp- & bönragu – Savoykål – Rostad potatis

Dessert

Blodapelsinsorbet – Vit chokladcrème – Kanderade nötter

 

Veckans lunch

Variation på pumpa – Sojabrynt smör – Röda kidneybönor – Morot 165

Kolgrillad långa – Smörad fiskbuljong – Nässlor – Hjärtmusslor 165

Confiterat anklår – Sherryvierge – Svamp- & bönragu – Savoykål – Rostad potatis 165

 

À la carte

* Dessa rätter tar lite längre tid att tillaga.

Förrätter

*Monte Enebro ”Chèvre Chaud”
– Variation på betor – Valnötter Monte Enebro ”Chèvre Chaud”  175

*Sikrom – Västerbottenost – Pommes rösti – Blomkål  195

*Ärtor ”Creme Ninon” – Sotad pilgrimsmussla – Oxbringa – Syrad grädde  185

*Råbiff – Rostad jordärtskocka – Vattenkrasse – Lagrad Gruyère  195

 

Huvudrätter

King Size Deluxe – Räkor – Rågbröd – Ägg  – Majonnäs – Sallad – Löjrom  255

Oxkind ”bourgignone” – Potatispure med tryffel – Rökt fläsksida – Sotad lök  245

*Smörstekt torsk  – Chorizo – Beurre blanc med timjan – Savoykål – Morot  295

*Lax- & glasnudelsallad – Quinoa – Srirachaemulsion – Jordnötter  215

 

Dessert

En kula glass eller sorbet   45

Kaffegodis  30/pcs

Crème brûlée  105

Få lunchmenyn varje måndag

Vill du ta del av vår lunchmeny till din email varje måndag förmiddag?

Registrera dig här